OVER ONS


Wij zijn een dynamisch schildersbedrijf dat uitgegroeid is naar meer dan alleen een kleurtje zetten, wij gaan verder voor jouw en je interieur!

ONZE FILOSOFIE

Ons familie bedrijf Total Interior Project levert al meer dan 10 jaar kwalitatieve schilder - en behangwerken.


De projecten van weleer zijn uitgegroeid tot een eigentijds bedrijf met een flexibel en klantgericht team met een duidelijke visie: geraffineerd vakmanschap en uitstekende service leveren tegen een betaalbare prijs en dit voor kleine en grote projecten.

Onze firma ontwikkelt, optimaliseert en innoveert zijn technieken continu en ervaren vakmannen zorgen voor een perfecte afwerking.

Nieuwbouw of renovatie, grote of kleine ruimtes … wij geven uw interieur steeds de finishing touch. Met de juiste kleuren en verftechnieken creëert u de meest verbluffende effecten. En tovert u een kil en onpersoonlijk interieur om tot een aangename setting om in te vertoeven.Uw partner voor schilderwerken


Kiest u voor ons? Dan krijgt u topkwaliteit. Want als experts in binnenafwerking helpen we u bij elke stap: uw uitstekend bepleisterde muren schilderen we met oog voor detail en met de zorg die ze verdienen. We werken daarom voornamelijk met de kwaliteitsvolle verfproducten. Zo bent u zeker van een duurzame bescherming en een langdurig effect. Twijfelt u nog over de beste kleur voor uw muur of plafond? Dan geven wij u graag professioneel kleuradvies.Meer dan schilders


Gaat uw voorkeur uit naar wandbekleding en behang?

Wilt u een accent wand met speciale techniek?

Nieuwe laminaat of lvt vloer?

Zoekt u nog een bijpassend gordijn of raamdecoratie?

...

Ook dan staan we u graag bij met deskundig advies en voorzien we uw woning van een stijlvol modern of klassiek jasje.

ONZE VISIE

Streven naar perfectie


Uw muren schilderen of behangen, plaatsen van je vloerbekleding of raamdecoratie, ... dient niet alleen om uw woning esthetisch af te werken. U toont er ook uw persoonlijke stijl mee en brengt er sfeer mee in uw interieur. In al onze projecten streven we dan ook perfectie na. Uw Interieurwerken zijn pas helemaal klaar wanneer u 100 % tevreden bent.

Wilt u ook sfeer en dynamiek brengen in uw interieur?

Neem contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze showroom.

WIE WE ZIJN